LINIJA PROIZVODOV CREDO COMFORT

Ali pri hoji občutite neprijetne pritiske? Ali imate težave z žulji na stopalih?

Neprijetnosti s stopali lahko hitro vplivajo na vsakdanje življenje posameznika. V primeru takšnih težav obstajajo posebne rešitve, ki lahko takoj pomagajo: izdelki CREDO Comfort. Z raznoliko izbiro CREDO pripomore k udobnejši hoji in še veliko več. Najnovejše tehnologije polimernih gelov in inovativni materiali zagotavljajo, da se stopala takoj razbremenijo. Ne glede na to, ali gre za celotno stopalo ali prst: izdelki CREDO Comfort s svojimi posebnimi oblikami in izbranimi materiali pomagajo točno tam, kjer se čevelj stisne. Nedrseči vložki ostanejo trdno na mestu, za bolj udobno hojo in boljši občutek skozi ves dan. Hoja kot po oblakih – tudi v visokih petah!

Nedrseči, udobni, praktični: visokokakovostni izdelki CREDO Comfort so lahko vaš prijeten spremljevalec skozi dan, in nudijo usmerjeno podporo tam, kjer jo potrebujete. S svojimi različnimi izvedbami, materiali in oblikami ponuja CREDO učinkovite rešitve tudi za težavna stopala (npr. v primeru izkrivljenega palca (hallux valgus) ali ploskih stopal). Z linijo CREDO Comfort se CREDO spopada tudi s posebnimi izzivi stopal.

Dobro je vedeti: skoraj vsi izdelki CREDO Comfort so pralni, za večkratno uporabo in zato še posebej trpežni in trajnostni, kar je dobro za vas in za okolje.

VLOŽEK ZA ČEVLJE IZ MEHKE PENE

PREBERI VEČ

PISANI SVET CREDO ZA OSEBNO UPORABO

KLEŠČE ZA NOHTE
ŠKARJICE ZA NOHTE
ŠČIPALCI ZA NOHTE
PILE ZA NOHTE
POLIRNA PILA ZA NOHTE
PINCETE
STRGALA IN REZILA
SAFETY STRGALA IN REZILA
SMART CUTTER
RAŠPLE
KERAMIČNE RAŠPLE
DUOSOFT PILE